Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία μας θα πάρει  μέρος  φέτος στο καλοκαιρινό ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που θα πραγματοποιηθεί  στο σύγχρονο  αθλητικό  κέντρο της κατασκήνωσης στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ από  27/06/2024 έως  04/07/2024.

Η διεθνής παιδική κατασκήνωση «ΚΑΛΥΒΑΣ» (www.kalivas .net) βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής μέσα σε ένα μαγευτικό πευκοδάσος 200 στρεμμάτων και συνδυάζει τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών – σε ένα οργανωμένο και ασφαλή χώρο- με πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες,

Η ακαδημία μας αποφάσισε τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά, θέλοντας να δώσει τη  δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία ενός τουρνουά ποδοσφαίρου με ομάδες από άλλες περιοχές της Ελλάδας σε συνδυασμό με τη διαμονή σε μια κατασκήνωση σε ένα φυσικό περιβάλλον από τα ωραιότερα της χώρας. Η συμμετοχή των παιδιών της ακαδημίας μας είναι προαιρετική.

Το κόστος συμμετοχής για 8 μέρες ( 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ) είναι 250 ευρώ για κάθε παιδί, ωστόσο πολλά παιδιά που τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ των γονιών τους είναι συμβεβλημένα με την κατασκήνωση, έρχονται  ΔΩΡΕΑΝ( αίτηση μέσω ΕΦΚΑ). .Επίσης ΔΩΡΕΑΝ έρχονται τα παιδιά  των χαμηλόμισθων ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α. και των ΑΝΕΡΓΩΝ μέσου του προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α.(πρώην Ο.Α.Ε.Δ.). Οι εγγραφές μέσου του Προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α.  γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από  τη σελίδα της. Για πληροφορίες σχετικά  με τις εγγραφές των ΤΑΜΕΙΩΝ  και του προγράμματος  της  Δ.ΥΠ.Α..στον  υπεύθυνο  του τουρνουά  κ. Μιχάλη Τσαρούχα ( κ.6946465236).

Συνοδός αποστολής της ακαδημίας μας θα είναι ο κ. Δημήτρης Βλιώρας  προπονητής ποδοσφαίρου  (Τηλ. επικ. 697 866 6662).

Facebook

Θα μας βρείτε

Γραφεία Συλλόγου : Δημοκρατίας 5, Τύρναβος

Τηλ. Επικοινωνίας : 6978666662

asteriatyrnavou@gmail.com

Asteria FC Academy Tyrnavos

Οι ώρες γραφείου ανανεώνονται εβδομαδιαία.

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μένετε ενημερωμένοι.